Reinkenstraat 66K, 2517CW, Den Haag Ma t/m zo: 10-17 +3170-4062948

OverSatisfaction

HoiEven voorstellen

Satisfaction is dè koffiezaak op de Reinkenstraat. Het logo pronkt op het hoekpandje op nummer 66f onder de gele luifels op de ramen. De Vespa op het logo verwijst naar de jaren 50 stijl in de zaak en de relaxte Italiaanse mentaliteit. Toch is de scooter wel een beetje vreemd, want beide eigenaren hebben niks met scooters. Ze rijden allebei rond op een motor.

Net als de naam doet luiden, gaan we bij Satisfaction voor super tevreden gasten.

Ook is de naam een knipoog naar de muziek in de zaak.
Als echte muziekfanaat kun je Bram alles vragen over de lp’s die de gehele dag in de zaak draaien.

Zowel broer als zus hebben beide jarenlange ervaring in de horeca. Bram heeft na zijn horecaopleiding zich gespecialiseerd als Barista. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende zaken, zoals: het Barista café, Vascobelo en Anne & Max. Alle koffies zijn hem bekend en worden tot in de perfectie bereid.
Beau vult haar broer perfect aan, ze brengt rust en structuur aan in de zaak. Met ervaring in (evenementen)marketing, communicatie en sales weet ze wat gasten willen en speelt ze er goed op in.

Bij Satisfaction kun je genieten van de lekkerste Koffie, ontbijt en lunch. Onze eigen versgemalen koffieblend ruik je al vanaf de drempel, samen met de heerlijk geur van taart en vers brood.

Zowel Bram als Beau voelen zich zowel voor als achter in de zaak thuis.
Voor in de zaak koffie maken en kletsen met gasten, en achter in de keuken koken zoals ze geleerd hebben en vanuit huis hebben meegekregen: met liefde, passie, lef en gevoel.

Ons doel was altijd al, een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Een tweede thuis moet uniek en onderscheidend zijn.

Wanneer je thuis van Satisfaction wilt genieten, kun je onze jam ook per potje, koffie per zak, of gehele taart bestellen. Ook geven we na sluitingstijd koffie workshops op aanvraag of kun je de ruimte afhuren voor feesten en partijen.

Tot snel bij Satisfaction Coffee!
Bram & Beau