Reinkenstraat 66K, 2517CW, Den Haag Ma t/m zo: 08:30-18:30 +3170-4062948

OverSatisfaction

HoiEven voorstellen

Satisfaction is dè koffiezaak op de Reinkenstraat. Het logo pronkt op het hoekpandje op nummer 66k onder de gele luifels op de ramen. De Vespa op het logo verwijst naar de jaren 50 stijl in de zaak en de relaxte Italiaanse mentaliteit. Toch is de scooter wel een beetje vreemd, want beide eigenaren hebben niks met scooters. Ze rijden allebei rond op een motor.

Net als de naam doet luiden, gaan we bij Satisfaction voor super tevreden gasten.

Ook is de naam een knipoog naar de muziek in de zaak.
Als echte muziekfanaat kun je Bram alles vragen over de lp’s die de gehele dag in de zaak draaien.

Zowel broer als zus hebben beide jarenlange ervaring in de horeca. Bram heeft na zijn horecaopleiding zich gespecialiseerd als Barista. Alle koffies zijn hem bekend en worden tot in de perfectie bereid.
Beau vult haar broer perfect aan, ze brengt rust en structuur aan in de zaak. Met ervaring in (evenementen)marketing, communicatie en sales weet ze wat gasten willen en speelt ze er goed op in.

Bij Satisfaction kun je genieten van de lekkerste Koffie, ontbijt en lunch. Onze eigen versgemalen koffieblend ruik je al vanaf de drempel, samen met de heerlijk geur van taart en vers brood.

Zowel Bram als Beau voelen zich zowel voor als achter in de zaak thuis.
Voor in de zaak koffie maken en kletsen met gasten, en achter in de keuken koken zoals ze geleerd hebben en vanuit huis hebben meegekregen: met liefde, passie, lef en gevoel.

Tot snel bij Satisfaction Coffee!
Bram & Beau


 

Onsgeweldige personeel

Hier een kleine ShoutOut naar ons fantastische personeel.
Ooit zijn we samen begonnen, maar inmiddels is Satisfaction uitgegroeid tot een heus bedrijf en kunnen/willen we het niet meer met z’n tweeën doen.
We hebben tegenwoordig iets meer dan tien mensen bij Satisfaction rond lopen.

Sommige werken bijna fulltime bij ons, ze kunnen andere mensen inwerken, aansturen, de zaak openen/sluiter etc. Dit geeft ons onwijs veel rust.
Ook hebben we veel mensen in dienst die naast hun studie een paar uur in de week bij ons werken als bijbaantje, ze zijn onmisbaar om het werkrooster rond te krijgen.
Last but not least, Satisfaction heeft ook regelmatig stagiaires rondlopen. We zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Wij vinden het super leuk en leerzaam om studenten te begeleiden en als het van weerskanten bevalt, kun je daarna gewoon bij ons blijven!

Dus mocht je nog opzoek zijn naar een werkplek of stage? Kom even bij ons langs!