Reinkenstraat 66K, 2517CW, Den Haag Ma t/m zo: 08:30-17:30 +3170-4062948

Verhuren

Feestje?Jarig of iets anders te vieren?

Vier je feest bij ons in Satisfaction! Het scheelt je een hoop geregel en rotzooi en je bent gegarandeerd van een mooie locatie voor een fantastische avond.

Wij zijn Bram en Beau. Eigenaren van de zaak en broer en zus. Samen zorgen wij dat uw feestje ontspannen en zonder stress en gedoe verloopt.

Afhankelijk van het aantal genodigde gasten, zullen we met minimaal twee mensen personeel staan. Er is bij ons ruimte voor groepen tot 35 personen.

Normaal sluit Satisfaction om 17.30 uur, maar speciaal voor uw feestje blijven we ook ’s avonds open.
Wij zijn alle dagen af te huren vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag avond mag het feestje iets langer duren, namelijk tot 00.00 uur.

De zaak zit wel gewoon in een woonwijk, dus we moeten rekening houden met onze buren.

Gedurende de dag draaien we alleen vinyl, dit kunnen we ook tijdens uw feestje verzorgen. Wilt u liever zelf de nummertjes uitkiezen dan kan het ook gewoon met een telefoon en een aux kabeltje.

Er is van alles mogelijk in overleg, bijvoorbeeld zitfeestjes met een hapje en drankje. We kunnen ook de tafels opzij schuiven, sta tafels neerzetten, heaters voor buiten regelen, buffetten maken en meer.


Prijzen

Prijzen (alle prijzen zijn inclusief BTW):

We rekenen een vaste prijs voor huur en personeel. De zaak zal er bij aanvang van het feestje picobello uitzien, tijdens het feestje zorgen wij goed voor uw gasten en na het feest ruimen wij alles weer netjes op! Dit allemaal voor € 250,-.

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder hapjes en drankjes.
Om het overzichtelijk te houden zijn de prijzen als volgt:
– Non-alcoholisch (thee, koffie en standaard frisdranken) € 3,40
– Alcoholisch (wijn, pils) € 3,80
– Verder kunnen we ook verschillende cocktails, flessen champagne, welkomstdranken en meer verzorgen!

Opties voor eten doen we in overleg, maar denk bijvoorbeeld aan:
– Ouderwetse gezelligheid met snacks zoals borrelnootjes, chipjes, kaasblokjes en bittergarnituur voor € 7,50 per persoon.
– Luxe borrelhapjes zoals garnalenkroketjes, kipspiesjes, falafel hapjes en meer voor € 15,00 per persoon.
– Een mooi Italiaans buffet met onder andere bruschetta’s, salade caprese, vitello tonnato, olijfjes, lasagne, melanzane en meer voor € 23,00 per persoon.
– Een desserttafel met heerlijke taarten, een overvloed aan chocola, ijs, fruit en meer voor € 8,80 per persoon.