Reinkenstraat 66K, 2517CW, Den Haag Ma t/m zo: 08:30-17:30 +3170-4062948

Voorthuis

Bestellenvoor thuis

Uber Eats en Thuisbezorgd
Ons gehele menu is te bestellen op Uber Eats en op Thuisbezorgd!
Zo hoef je de deur niet uit en kun je toch van onze producten genieten! Ideaal toch?!
Wel duurt het bezorgen soms vrij lang en moet je extra bezorgkosten betalen. Wij betalen bij elke order service kosten aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Dus wanneer mogelijk, bel ons eerst even voor je gaat bestellen. Heel misschien kunnen we het wel zelf bij je langs brengen, of zorgen we dat het klaar staat zodat je het alleen even snel hoeft op te halen!

Taarten en koekjes
Jarig? Nieuw huis? Kindje geboren? Vrijdagmiddagborrel op werk? Zelf slecht in bakken? Wat de reden ook is: je kunt bij ons hele taarten bestellen!
Laat ons minimaal 3 dagen van te voren je bestelling weten, zodat we genoeg tijd hebben om de ingredi├źnten te kopen en de taart te maken!
De taarten zijn voor 8-10 personen.
Koekjes kunnen we vers voor je bakken, vraag even welke smaken we voorradig hebben. Heb je een specifieke voorkeur voor een smaak, laat het dan minimaal 3 dagen van te voren weten.

Koffie
Wist je dat wij onze eigen koffie blenden. Je kunt de koffie die je bij Satisfaction proeft ook voor thuis bestellen. Wanneer gewenst kunnen we de bonen alvast voor je malen.

Jam
Bij Satisfaction maken we onze jam zelf. De wisselen de verschillende smaken af, dus vind je een smaak super lekker? Koop dan een potje voor thuis. Heerlijk in je yoghurt, in taarten, bij de kaasplank of op brood. Ook is het een leuk cadeautje om te geven

Hele taarten
Koffie bestellen
Koekjes en jam